ONLINE: Lär känna dig själv genom Enneagrammet

När:
18 februari, 2020 kl. 20:00 – 21:30
2020-02-18T20:00:00+01:00
2020-02-18T21:30:00+01:00
Pris:
Gratis
Kontakt:
Jonaz Juura

Jonaz Juura, författaren till boken Från foten av Tibidabo till Vyšehrad bjuder in till en Facebook-baserad studiecirkel:

I min bok nämns Enneagrammet ett flertal gånger. Det är en personlighetstypologisk modell som har fått en allt större spridning i världen sedan 2005, då den validerades som lika gångbar och giltig som andra psykologiska modeller och metoder som syftar till att beskriva olika personlighetsdrag. Dock med en skillnad: Enneagrammet hjälper oss att få syn på våra fixeringar/hangups, samt ger tips om hur vi kan gå tillväga för att bli mer psykiskt balanserade och hur vi kan utvecklas som människor.

I februari startar jag en Facebook-baserad studiecirkel som ger en introduktion till Enneagrammet, vilket kan vara ett utmärkt tillfälle för dig som både är nyfiken på dig själv och på Enneagrammet. I den tillämpas en “flygande” start, vilket innebär att du kan delta vid online-träffarna närhelst det passar dig. Vill du hellre ha fasta dagar och tider att utgå ifrån, så finns ett framtaget schema för det också. 🤗 Och med online-träffar avses en chat-liknande dialog där vi skriver och kommenterar inlägg i ett för ändamålet framtagen Facebook-grupps evenemangsflöde.

De schemalagda träffarna är nio till antalet – inklusive en träff för avslutande diskussion och en träff för utvärdering – och genomförs varannan tisdag kväll kl 20–21.30 med början den 18 februari.

Medverkan är gratis, men förutsätter tillgång till Elisabeth Wiktoréns bok Enneagrammet och de nio livsstrategierna. Därefter hälsas du välkommen som medlem i studiecirkelns Facebook-grupp, som du hittar här.

Varmt välkommen! 🤗

P.S. Den här webbplatsen innehåller en stor mängd information om Enneagrammet. För en översiktlig beskrivning, se exempelvis Översiktligt om Enneagrammet eller Kort översiktlig introduktion till Enneagrammet. Om du är nyfiken på vilken din egen enneagramtyp är, då finns det även ett antal tester som kan ge en inledande indikation — på såväl svenska som engelska.

Om Jonaz Juura 289 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)