KUNGÄLV: Föreläsning utifrån Orkidébarnet

När:
25 april, 2019 kl. 18:00 – 20:00
2019-04-25T18:00:00+02:00
2019-04-25T20:00:00+02:00
Var:
Medborgarskolan
Triogatan 5
442 34 Kungälv
Sverige

OM ARRANGEMANGET

Föreläsningen riktar sig till privatpersoner, skolpersonal och yrkesverksamma inom socialt arbete med barn och vuxna som vill få mer kunskap om högkänslighet, skam, skuld och själslig smärta. Ni får möta författaren, föreläsaren och beteendevetaren Charlotta Lagerberg- Thunes, som berättar om sin bok Orkidébarnet.

Innehåll

Föreläsningen är baserad på Charlottas Lagerberg-Thunes bok Orkidébarnet, som är första delen i serien om högkänsliga Lo som växer upp i en dysfunktionell familj och speglingen av hennes känslighet och sårbarhet är negativ.

• Det syns aldrig utanpå hur ett barn känner sig inuti.

• Om högkänslighet.

• Om skam och skuld, psykisk ohälsa och om mentala kränkningar, narcissim, missbruk och själslig smärta.

Föreläsare

Charlotta Lagerberg-Thunes är författare, föreläsare och beteendevetare och har skrivit femton böcker både för barn och vuxna. Hon har varit med i flera poddar och hennes signum är att ge ut böcker som vidrör själen.

Charlotta har fått flera utmärkelser, dels från Sveriges Författarfond, dels från Sveriges Läromedelsförfattares förbund SLFF samt ett utanförskapspris som eldsjäl genom Skandiastiftelsen Idéer för livet. Hon korades till årets driftigaste HSP 2017 och är nominerad igen 2018 genom HSP Sweden.

Mer information om Charlotta hittar du på hennes hemsida – www.charlottalagerbergthunes.se och vill du se på hennes övriga verk: www.popcornmannenpoppe.se

Om Jonaz Juura 289 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)