God Jul & Gott Nytt År!

Lucia med tillhörande lussebrödsbak har passerat revy, närmast för dörren står vintersolståndet med sitt löfte om en ljusare tid framöver, och de flesta av oss kan nu förhoppningsvis börja se fram emot en riktigt fin och fröjdefull jul – oavsett hur den kommer att tillbringas.

Julen kan dock också jämte allt det gottiga och mysiga erbjuda sina utmaningar, vilket inte minst mången högkänslig känner väl till. Exempelvis stora släktsammankomster kan erbjuda mycket som är trevligt men också sådant som är överstimulerande och därmed energidränerande. Detta medan ensamhet kan upplevas som en lisa för själen, men kan även bidra till en känsla av hopplöshet, förtvivlan och understimulering.

I båda situationerna ovan kan flera goda och verksamma strategier komma väl till pass. Om du känner dig en aning oförberedd i denna bemärkelse inför julen är därför vår rekommendation att du avsätter lite tid så fort så är möjligt för att fundera på vilka strategier som kan passa just dig denna jul. Varför inte t.ex. googla på detta tema en stund, höra efter med andra på t.ex. Facebook om de har några bra tips, eller vända dig inåt i en stunds meditation för en inre vägledning?

Nå. Oavsett hur du har för avsikt att spendera din jul och vad du väljer att göra eller inte göra så ber alla vi på HPS Sweden.eu att få tillönska dig och de dina

en riktigt

God Jul

och därefter ett härligt

Gott Nytt År!

Redaktionen

Om Jonaz Juura 290 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

1 Comment

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)