Rapport från Tom Falkensteins Stockholmsturné

Psykologen Tom Falkenstein berättar om visiten i Stockholm

Den 13 mars 2019 var dagen då den tyske psykologen Tom Falkenstein – författaren till boken om högkänsliga män tillika nominerad till vår utmärkelse “HSP-driftigast under 2018” – kom till Sverige för att under en tvådagars vistelse prata om högkänslighet och kring sin bok.

Turnén kom att omfatta dels en författarträff på Akademibokhandeln, dels en poddintervju och två lite längre tidningsintervjuer men även medverkan i Malou von Sivers program Efter tio på TV4.

För HSP Sweden.eu berättar Tom att:

Det hela var helt klart utanför min bekvämlighetszon, men jag måste medge att jag verkligen, verkligen uppskattade det!

Alla var så väldigt vänliga och det betydde mycket för mig att träffa dem som läst boken, att träffa dem som berättade hur mycket de hade tyckt om den och hur mycket den har betytt för dem.

Och vilken fantastisk stad Stockholm är! Arkitekturen, och maten… så stilfullt, och så till synes välmående människor! Det må låta som en kliché, men jag tycker att det faktiskt är sant.

Nedan följer några bilder från besöket samt inslaget i Malou Efter tio. Med det ber vi att få tacka för besöket. Varmt välkommen åter, Tom!

Om Jonaz Juura 290 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)