Kandidat 5: Leveby & Klar

En poddande duo med högkänslighet som specialitet

Leveby & Klar med några av alla intervjuade personer (ovan fr. vä.): Regina Lund, Camilla Henemark, Else Marie Bruhner, Linus Jonkman, Sven Grützmeier och Michaela Forni

Den femte kandidaten till vår utmärkelse “HSP-driftigast under 2018” utgörs inte av en person utan av två: Ida Leveby och Matilda Klar, eller kort och gott Leveby & Klar. En flitig duo som inom HSP-kretsar kanske är mest känd för sin HSP-podd, som finns att ta del av på många håll men även här på HSP Sweden.eu och som i skrivande stund finns i inte mindre än hela 66 avsnitt! Här följer deras presentation. 🙂


Vi är två journalister som bor och arbetar i Stockholm. En av oss är högkänslig (Ida Leveby) och en är känslig (Matilda Klar), och det var Idas egen omtumlande HSP-resa som blev startskottet på vår HSP-podd. Hon har känt sig udda hela livet, men gör inte så längre. Och nu vill hon ge tillbaka (Den här meningen behöver utvecklas, för det kan lätt tolkas som att Ida vill hämnas för att hon tidigare har känt sig udda. 😉 )

I vår podd HSP-podden med Leveby & Klar är alla känslor tillåtna, och i den samtalar vi i varje avsnitt om högkänslighetens olika aspekter. Vi arbetar outtröttligt på vår fritid med ett enda syfte — att få högkänsliga att känna sig värdefulla. Att inse att HSP är en gåva som ska förvaltas på bästa sätt! Hur? Det försöker vi hjälpa till att svara på i vår podd. Under 2018 startade vi också vår heltäckande sajt alltomhögkänslighet.se — med personporträtt, krönikor, nyheter, forskning och information om högkänslighet.

Det viktigaste vi har åstadkommit under fjolåret är att vi har gjort skillnad för högkänsliga! Om det vittnar i varje fall flera hundratals mejl och meddelanden där våra lyssnare tackar för att de äntligen känner sig okej, precis som de är.


Än så länge är våra planer för 2019 lite hemliga, men vi planerar en stor sammankomst för alla våra lyssnare men också andra högkänsliga. Det känns verkligen spännande!

Mer om och av oss finns att ta del av på vår webbplats
alltomhögkänslighet.se, och HSP-podden med Leveby & Klar finns på iTunes och överallt där poddar finns (använd sökfunktionen så hittar du oss). På Instagram heter vi kort och gott hsplevebyklar, och på Facebook hittar du oss på vår gillasida HSP-podden med Leveby & Klar. 🙂 Varmt välkommen!

Om Jonaz Juura 289 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)