Dags att nominera kandidater till utmärkelsen “HSP-driftigast under 2018”!

Nytt år betyder nya utmärkelser och nya möjligheter :-)

För andra året i rad förbereder vi nu för HSP Sweden.eu:s omröstning om utmärkelsen “HSP-driftigast” under föregående år. Därför välkomnar vi nu förslag på kandidater från våra besökare/läsare.

Syfte

Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma personer som under det föregående året har gjort betydelsefulla insatser för att sprida kunskaper om och uppmärksamhet kring det högkänsliga personlighetsdraget — lokalt, regionalt, nationellt eller t.o.m. internationellt. Det kan exempelvis handla om bokutgivning, föreläsningar, kurser, workshoppar och/eller medverkande i massmedia (tidningar, radio, tv) eller sociala medier (t.ex. poddar) samt mässor av olika slag.

Mottagaren av utmärkelsen kommer att intervjuas av HSP Sweden.eu:s redaktion och kommer därtill under 2019 att erhålla ett särskilt stöd i form av annonsering på HSP Sweden.eu om vederbörandes olika HSP-relaterade aktiviteter under året.

Omröstningen

De personer som föreslås kommer inom kort att ingå i en omröstningsenkät som kommer att göras tillgänglig för en bredare skara högkänsliga personer så att vi i möjligaste mån lyckas fånga upp “folkets röst”.

Välkommen med dina förslag!

Vill du lämna förslag på kandidater är du varmt välkommen att göra så t.o.m söndagen den 20 januari kl 21.00. OBS: Datumet har passerat och för närvarande pågår förberedelser inför omröstningen. Du kan således inte längre nominera ytterligare kandidater!

  1. Om du inte sedan förra årets omröstning redan är medlem i vår offentliga Facebook-grupp för omröstningar, sök först medlemskap i den gruppen och invänta därefter administratörens godkännande av ditt medlemskap innan du går vidare till nästa punkt.
  2.  Öppna detta inlägg i gruppen och lämna dina förslag som kommentarer till inlägget, alternativt bläddra bland inläggen i gruppen tills du finner ett inlägg med rubriken NOMINERA 2018 ÅRS KANDIDATER HÄR! Ange då gärna också en motivering till att just den eller de personerna bör ha utmärkelsen.

Stort tack för dina förslag!

Om Jonaz Juura 290 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)