Vinn en bok till sommarläsningen!

OBS: Tävlingen har avslutats!

Den 18 maj lanseras den andra upplagan av succéromanen Orkidébarnet av Charlotta Lagerberg-Thunes. Vill du vinna den lagom till sommarsäsongens härliga läsning har du nu möjlighet till det. Svara rätt på tre enkla frågor och du kan vinna ett av tre utlottade exemplar av boken.  😀

I Orkidébarnet får du följa flickan Lo från barn till vuxen ålder, och på ett skönlitterärt vis läsa om hur ett högkänsligt personlighetsdrag kan utvecklas på olika sätt utifrån erfarenheter, spegling och uppväxt. Boken tar bland annat upp sensibel begåvning, högkänslighet, skam, skuld, själslig smärta, sorg, narcissism och utanförskap och utgör första delen i en serie med flera delar.

Vad läsare av den första upplagan tycker

— Vet inte om det beror på nattens tystnad och stillhet, men orden flyter rakt in i mitt hjärta. Jag älskar verkligen hur författaren med få ord lyckas göra osynlighet så synlig och öppet sårbar.

— Så bra skrivet: fängslande, spännande, nervkittlande och en riktig bladvändare. Ibland glömde jag nästan att andas för det var så spännande.

— En innerlig och ömsint bok om det vackraste i livet, våra känslor, betydelsen av att vårda dem ömt, våra egna och andras och inte minst våra barns.

— Det är en bok som berör. Med ett känsligt och tydligt språk lyckas Charlotta Lagerberg-Thunes låta den lilla flickans upplevelsevärld gå rakt in i hjärtat på mig som läsare.

— Jag hade svårt att lägga ifrån mig boken.

— Den fick mig att öppna ögonen för begreppet högkänslighet och vad det innebär.

— Vi har den på biblioteket i Kungsbacka och jag rekommenderar den till låntagarna för att den är så bra. Ser också fram emot fortsättningen… Lika duktig som huvudpersonen Lo är på att känna in sina egna och andras känslor, lika bra är Lagerberg-Thunes på att beskriva subtila känslotillstånd utan att det märks. Hon använder formuleringar som stannar kvar i minnet, till exempel ”det finns alltid ett innanför och ett utanför”, som återkommer flera gånger i romanen.

— Alla känslor var med i läsandet av boken. Känslor och beteenden som författaren beskriver på ett imponerande sätt. En riktig bladvändare, som jag ville aldrig skulle ta slut. Läs, läs, läs!

— Denna bok ger mig insikt i att man aldrig kan se på en människas yttre hur den mår inuti.

— Författaren har ett fantastiskt språk och en enorm förmåga att beskriva känslor och skeenden i kombination med sin psykologiska kunskap.

OBS: Tävlingen är avslutad

Om Jonaz Juura 289 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)