Bruhner, E.M. (2017). Högkänslig … än sen då? En guide för dig som vill förstå

Boken finns på Adlibris och Bokus
  • Vad är egentligen “högkänslighet”?
  • Vad har högkänsliga människor gemensamt?
  • Varför utgör högkänsliga människor en minoritet?
  • Hur inverkar högkänsligheten på våra liv?
  • Fungerar den högkänsliga hjärnan annorlunda?
  • Är högkänsliga människor intelligentare än andra?

Dessa frågor, och många fler, får du svar på i den här lättillgängliga och fint illustrerade boken som guidar dig runt i högkänslighetens fascinerande värld.

Ju mer du lär dig om högkänslighet, desto bättre lär du känna dig själv, ditt sätt att tänka och fungera. Den högkänsliga personen behöver nämligen hitta sitt sätt att leva, i harmoni med sitt temperamentsdrag. Du får också förslag på hur du som högkänslig kan leva ett balanserat liv i en värld som inte alltid förstår dig.

Else Marie Bruhner, grundare av Sveriges förening för högkänsliga och som var den första att översätta dr Elaine Arons texter till svenska, har nu skrivit en bok om högkänslighet som fyller ett verkligt behov. Utan att kompromissa med den vetenskapliga grunden är boken lättläst och tilltalande för den ovane läsaren som vill ta del av budskapen i lagom stora munsbitar.

Om Jonaz Juura 290 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)