Rösta på din kandidat till titeln Den driftigaste HSP:n under 2017!

Tävlingar är måhända inte alla högkänsligas paradgren, men ibland kan det ändå vara motiverat att lyfta fram de särskilda insatser och uppoffringar som har gjorts av andra. Hur mycket fattigare vore vi inte utan dem vars ansträningar har lett till att vi har fått en större förståelse för oss själva? Vad vore vi exempelvis utan Elaine Aron, Ted Zeff, Maggan Hägglund & Doris Dahlin, Ilse Sand, Sarah Nilsson och prinsessan Märtha Louise? Alla är de högkänsliga och på eget bevåg har de bidragit till att på olika sätt förtjänstfullt uppmärksamma personlighetsdraget.

I denna omröstning uppmärksammar vi dock personer som vi helt eller delvis kan beteckna som nykomlingar i detta avseende. Personer som under 2017 har satsat en god del av sin tid, energi och kreativitet åt att producera något nytt som vi och andra har kunnat ta del av på olika sätt.

Våra kandidater

Redaktionen för HSP Sweden.eu har enats om några kandidater som har visat prov på särskilt stort engagemang, initiativkraft, kreativitet, kvalitet och bredd såväl som uthållighet över tid. Dessa är:


Vill du föreslå en eller några andra kandidater står det dig fritt att lägga till vederbörande i omröstningsformuläret. Kom dock ihåg att också beskriva i korthet varför du röstar på den eller de personerna, på motsvarande sätt som för de redan utvalda kandidaterna.

Så här röstar du

Omröstningsformuläret finns tillgängligt i Facebookgruppen HSP Sweden.eu: Omröstningar, eftersom det av tekniska skäl inte är möjligt att skapa omrösningar på vår gilla-sida. Detta innebär dessvärre ett extra moment från din sida, då du först behöver ansöka om medlemskap i nämnda grupp. Efter att din ansökan har blivit godkänd kan du söka upp formuläret i gruppen och klicka i din favorit. Följ länken nedan för att ansöka om medlemskap.

Välkommen med din medlemsansökan till vår Facebookgrupp för omröstningar!

…eller gå direkt till omröstningen om du redan är medlem i gruppen.

Omröstningen pågår hela januari månad ut och avslutas på onsdag den 31 januari kl 21. Omröstningen har således avslutats!

Till vinnaren

Vinnaren belönas förstås dels med äran men också dels med en intervju som kommer att publiceras här på HSP Sweden.eu. Därtill erbjuds vederbörande, om så önskas, en stående inbjudan som gästskribent.

Stort tack för din röst, och god fortsättning på 2018 förstås! 🙂

Om Jonaz Juura 290 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)