Förändringar under Media

torstensimon / Pixabay

Nu kan vi presentera två förändringar under menyn Media, i syfte att utöka innehållet här på HSP Sweden.eu och samtidigt underlätta för dig som besökare:

  • Dels har vi på försök infört så kallade RSS-flöden från andra webbplatser med innehåll som matchar vårt. Där kan du nu till exempel hitta de senaste artiklarna från några utvalda webbplatser om högkänslighet — på svenska respektive andra språk — men också om personlighetsteori. Fler flöden kommer att läggas till fortlöpande, och därför uppskattar vi förstås förslag från dig som besökare.
  • Dels har vi nu samlat de populäraste poddarna om högkänslighet på en egen sida. I fortsättningen kommer således inte enskilda avsnitt i dessa poddar att publiceras som enskilda artiklar så som hittills gjorts. I stället finns samtliga avsnitt tillgängliga på den nämnda sidan, så du kan när som helst gå in där och kika för att ta del av de senaste avsnitten.  Även när det gäller poddarna välkomnar vi förstås förslag på fler poddar att lägga till på sidan.

Vi hoppas att dessa förändringar bidrar till att förbättra din upplevelse av HSP Sweden.eu! Och du: fler förändringar är att vänta under hösten och vintern. 🙂

Varmt välkommen med förslag i kommentarsfältet nedan!

Jonaz Juura,
admin

Om Jonaz Juura 282 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)