Samlade klipp om Tiny Houses

Att skaffa sig ett mindre materialistiskt, enklare, friare samt såväl mer ekologiskt som ekonomiskt hållbart boende är en del av den s.k. downshiftingrörelsen och börjar bli allt vanligare runt om i världen. I dessa YouTube-klipp kan du lära dig mer om dessa s.k. tiny houses, såväl i form av föreläsningar som besök hos personer som bor på det sättet.

I många HSP-sammanhang bubblar ibland frågeställningen upp om att vilja bo tillsammans med andra likasinnade, men ändå samtidigt ha sin egen vrå. Kan tiny houses måhända vara ett sätt att möjliggöra sådana drömmar?

Om Jonaz Juura 289 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)