Så kan du bidra!

Som du kanske redan känner till drivs HSP Sweden.eu helt av ideella krafter. Vi försöker därför hitta olika lösningar på hur driften och utvecklingen av webbplatsen kan finansieras för att den ska kunna leva vidare under överskådlig tid. Det nyligen genomförda och framgångsrika Kickstarterprojektet har bidragit med en mycket viktig ekonomisk grundplåt som vi är oerhört tacksamma för. Samtidigt vet vi att det finns fler som vill bidra på andra sätt. Detta eftersom det är viktigt att det finns en tydlig och innehållsrik svensk webbplats som kretsar kring HSP-relaterade ämnen. Därför kan vi nu med glädje presentera två andra sätt varigenom du kan bidra, om du vill. Och kom ihåg: inga belopp är för små!

Bankgiro

Vill du bidra genom bankgiro kan detta göras genom insättning på bankonto 412-8633. Ange då följande OCR: 6899736.

Böcker

Genom nyligen upprättade avtal med bokhandlarna Adlibris och Bokus kan du bidra varje gång du köper någon eller några av de böcker som du hittar här på webbplatsen. Du betalar inget extra för detta, utan erhåller samma pris som hos respektive bokhandlare eftersom bidragen till HSP Sweden.eu dras från deras marknadsföringsbudget. Det enda du behöver göra är att välja minst en bok här på HSP Sweden.eu och klicka på länken till en av bokhandlarna. Handlar du sedan fler böcker när du väl har kommit dit så bidrar du även genom de böckerna. Smart och smidigt. 😀

Stort tack för din gåva!

Om Jonaz Juura 282 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)