Davisson, C. (2016). Har du en psykopat på jobbet? Så avslöjar du psykopatens taktik

Boken finns på Adlibris och Bokus

De är charmiga. De lovar guld och gröna skogar men skapar psykosocialt lidande och ekonomiskt svinn i mångmiljardklassen. De kallas psykopater.

Hur kan du och din arbetsplats drabbas? Hur går manipulation till? Hur påverkas möteskulturen? Arbetsmiljön? Hälsan och varumärket? Varför blir du lurad av psykopater?

Psykopater är skickliga på att lura journalister, rekryterare och HR-personal. Lika skickliga är de på att dupera kolleger, chefer, ledning och styrelse. För psykopater är lögner en sport. Men psykopaternas taktik kan genomskådas.

I den här boken får du krypa under skinnet på psykopaterna och följa deras väg i arbetslivet. Boken innehåller även en mängd praktiska tips och råd för att avslöja psykopaternas taktik och förebygga skador.

Vad läsarna tycker om boken

En mycket bra bok. Boken beskriver hela skalan hur en psykopat fungerar i det verkliga livet på en arbetsplats ! Det finns mycket fakta och råd !

Oj vad många aha-upplevelser! Lite farlig att läsa om man inte har några problem, men för mig kom den till användning och huvudskyddsobudet har tagit över boken.

Om Jonaz Juura 289 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)