Frawley, D. (1997). Ayurveda and the Mind: The Healing of Consciousness

Boken finns på Adlibris och Bokus

Ayurveda and the Mind is perhaps the first book published in the West that explores specifically the psychological aspect of this great system. The book explores how to heal our minds on all levels; from the subconscious to the superconscious, along with the role of diet, impressions, mantra, meditation, yoga and many other methods to create wholeness.

Dr David Frawley (Vamadeva Shatri) is a respected author in the field of Vedic science and yogic spirituality, with over a dozen books published in the United States and India. His works cover a broad range, including Ayurveda, Vedic Astrology, Yoga, Tantra, Vedanta and the Vedas themselves. He is also one of the main founders of the American Council of Vedic Astrology. Dr Frawley is director of the American Intitute of Vedic Studies in Santa Fe, New Mexico.

Om Jonaz Juura 289 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)