Stöd oss på Kickstarter!

Kommer du ihåg första gången du läste eller hörde talas om HSP? Den där magiska känslan av att ha hittat hem, men också lättnaden och glädjen över att det fanns fler som är ungefär som du? Nu kan du hjälpa andra få göra samma sak!

Nu behöver vi hjälp!

Vi har sedan starten av webbplatsen HSP Sverige.se bekostat allt själva med privata medel, vilket inte har tillåtit särskilt mycket utveckling. För att ge ett allra första smakprov på hur delar av en ny och modernare webbplats måhända kan se ut så har vi nu ändå tagit fram den här webbplatsen, HSP Sweden.eu, och vi har gjort det med egna medel eftersom behovet har varit så stort. Men för att kunna utveckla den vidare behöver vi utöka budgeten för att kunna utvärdera och köpa in de tjänster och programvaror som behövs för en fortsatt utveckling och drift de kommande två åren.

Därför är det viktigt

Enligt dr Elaine N. Aron så är 15–20 procent av jordens befolkning högkänsliga, vilket för svenska förhållanden betyder att ca 1,5–2 miljoner människor är berörda. Att då ha en välutvecklad webbplats med relevant information samt vara något att samlas kring och träffas genom kan ha en oerhört stor betydelse för många.

Vad insikten om ett högkänsligt personlighetsdrag kan ha för betydelse kan du läsa om här. Och vi vet att många andra har en liknande story. Därför är åtminstone vi övertygade om att en webbplats som HSP Sweden.eu behövs.

Hur du kan bidra

Vi har skapat en Kickstartersida där du kan läsa om förutsättningarna samt våra visioner och planer för den här webbplatsen. Där har du möjlighet att bidra med 30, 50, 100 eller 200 kr… eller ett valfritt belopp som passar din budget bäst. 🙂 Sidan hittar du här. 

Stort tack för din insats!

Om Jonaz Juura 283 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)