Samlade klipp med Teal Swan

Teal Swan är en internationellt erkänd andlig ledare och kraftfull röst inom metafysik. Som en känd författare, talare och välkänd inom sociala medier reser hon runt i världen för att tala om självutveckling och andlig tillväxt.

Teal Swan föddes med en rad extrasensoriska förmågor, inklusive klärvoajans, klarkännande och klarhörande. På grund av dessa sinnliga förmågor blev hon offer för en kult, vari hon överlevde 13 år av fysiska, mentala och sexuella övergrepp innan hon kunde ta sig därifrån vid 19 års ålder och kunde börja sin egen process för läkning och omvandling. Idag använder hon sina sinnliga gåvor såväl som sin egen skakande livserfarenhet för att hjälpa miljontals människor lära sig att hitta förlåtelse, glädje och frihet i sina egna liv. Hennes framgång har gett henne smeknamnet The Spiritual Catalyst.

År 2014 grundade Teal Swan en social rörelse baserad på principen om autencitet. Hon blev därmed den första offentliga personen i andliga kretsar att riva ned barriären mellan sitt offentliga liv och privatliv. Ideologin bakom hennes autencitetsrörelse är att dagens snabba moderna värld bygger på simulering i stället för äkthet:

Ibland går denna simulering så på djupet att människor luras av sin egen illusion. Krig utkämpas eftersom människor inte kan erkänna och omfamna sin rädsla och sorg. Mord begås eftersom människor är ovilliga att möta den maktlöshet de känner. Människor lever ouppfyllda liv av missbruk och girighet eftersom de aldrig har gett sig tillåtelse att erkänna vad de vill och hur de mår. Vi lever i en tid av förtryck, där sjukdomssymtom är bedövad och drogad av vårt medvetande. Vi är så upptagna av att “hålla upp fasaden” att vi förlorar möjligheten till verklig personlig utveckling. Vi lever i huvudsak i en tid av “oupplysning”.

Teal Swan menar att vår gudomlighet och mänskligheten måste gå samman för att bli ett. Genom att modigt exponera både hennes mänsklighet och gudomlighet för världen, och lära världen hur man kan integrera de två genom exempel, kan människor börja att förena mänskligheten och gudomligheten inom sig. Resultatet när människor blir hela är att också världen kommer att bli hel. Teal Swans autencitetsrörelse inbjuder människor att till fullo kliva in sin äkthet, i vetskap om att detta kommer att leda till den positiva förändring som vi alla vill se i världen.

Källa

Om Jonaz Juura 290 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)