Löhken, S. (2015). Quiet Impact: How to be a Successful Introvert

Boken finns på Adlibris och Bokus
Boken finns på Adlibris och Bokus

Den mesta litteraturen om arbetsliv, kommunikation och framgång fokuserar på de extraverta som känner sig bekväma med att nätverka, prata och vara i centrum för uppmärksamheten. Dock är ca 30 procent av befolkningen introverta och dessa kan nu finna en röst i Quiet Impact: How to be a Successful Introvert, som redan har blivit ett internationellt fenomen. 

Genom att använda den senaste psykologiska forskningen och sin egen rika erfarenhet av att coacha introverta i arbetet är dr Sylvia Löhkens bok full av praktiska råd som är enkla att tillämpa. Hon identifierar dels tio specifika styrkor som introverta ofta har — t.ex. självständighet, uthållighet och en välutvecklad skriftlig kommunikationsförmåga — och dels tio specifika hinder som de ofta behöver hantera — t.ex. överstimulering, intellektualism och rädslan för konflikter.

Om Jonaz Juura 290 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)