Aron, E.N. (2001). The Highly Sensitive Person in Love: Understanding and Managing Relationships When the World Overwhelms You

Boken finns på Adlibris och Bokus
Boken finns på Adlibris och Bokus

Faller du djupt för kärleken när du träffar någon som det känns rätt med? Trots det, räds du intimitet? Är du trött på att höra att du är ‘alltför känslig’? Kämpar du med att försöka leva med en mindre känslig partner? Eller har du gett upp kärleken? Är du rädd för att visa din känslighet? Kan du nätt och jämnt uthärda de själsliga sår som en mindre känslig omgivning har tillfogat dig?

Statistiken visar att 50 procent av alla skilsmässor beror på att parterna har olika genetiskt givna temperament. Och tillhör du de 20 procent som är födda med en hög känslighet är risken för en olycklig relation särskilt hög. Ditt finstämda nervsystem, som fångar upp subtiliteter och bearbetar allting på ett djupare plan, kan vara en romantisk tillgång om både du och din partner förstår sig på dig bättre. Men utan denna förståelse bidrar din känslighet sannolikt till att göra dina nära relationer både smärtsamma och komplicerade.

Baserat på Elaine N. Arons banbrytande forskning om temperament och intimitet, erbjuder den här boken praktisk hjälp för högkänsliga människor som söker lyckligare, friskare romantiska relationer. Alltifrån att ‘gräla’ på ett avspänt vis till känslig sexualitet, erbjuder boken en mängd praktiska råd för att göra det bästa av alla personlighetskombinationer. Boken innehåller också belysande självtester och redovisar resultaten av den första undersökningen någonsin som är genomförd med fokus på sex och temperament. Den här boken kommer att hjälpa dig att upptäcka ett bättre sätt att leva och älska.

Om Jonaz Juura 290 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)