Samlade klipp med Jeff Foster

Jeff Foster avbröt sina studier i astrofysik vid universitet i Cambridge, drabbades i 25-årsåldern av depression under lång tid och blev småningom besatt vid tanken om att bli spirituellt upplyst — vilket var på god väg att bränna ut honom. Plötsligt kom dock insikten om det icke-dualistiska i allting och upptäckten av det extraordinära i allt som uppfattas som ordinärt. Med denna klarhet blev livet vad det alltid varit: intimt, öppet, älskat och spontant. Kvar hos Jeff blev den djupa förståelsen för den grundläggande illusionen bakom allt mänskligt lidande och kärleken för nuet.

Läs mer om Jeff Foster på Life Without a Centre.

Om Jonaz Juura 289 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)