Samlande klipp med Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch är kanske mest känd som författare till bokserien Samtal med Gud. Han är också skådespelare, manusförfattare och talare. Innan han skrev den första boken i serien arbetade han dels som radioproducent, chefredaktör på en nyhetsredaktion och dels som marknadsförare. I början av 1990-talet drabbades han av en rad stora negativa personliga motgångar — en brand slukade alla hans tillhörigheter, äktenskapet sprack och själv bröt han nacken i en trafikolycka. När han väl rehabiliterat sig från olyckan var han ensam, arbetslös samt hemlös och tvingades bo i ett tält och samla aluminiumburkar för att få pengar till mat.

Vid den tidpunkten trodde han att hans liv hade kommit till en slutstation. Men så en dag började han skriva, eller som han har beskrivit det — boken skrevs genom honom. Den första boken i bokserien publicerades 1995 och blev en internationell bästsäljare samt fanns kvar på New York Times bästsäljarlista under 135 veckor. Sex av hans andra böcker har också förekommit på denna lista. Hittills har han publicerat 28 böcker, vilka har översatts till 37 språk.

 

Om Jonaz Juura 289 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)