Wiktorén, E. (2016, 2:a uppl.). Enneagrammet och de nio livsstrategierna

Boken finns på Adlibris och Bokus

Enneagrammet är en psykologisk modell som beskriver nio olika personlighetstyper eller, om man så vill, livsstrategier. Modellen, som bygger på urgammal visdom från bland annat antikens filosofer, har strukturerats i modern tid och används idag världen över för personlig utveckling och teambyggande.

Enneagrammet hjälper oss att förstå på vilket sätt vi är olika och framför allt varför. Här får du bekanta dig närmare med förbättraren, hjälparen, presteraren, individualisten, utforskaren, skeptikern, entusiasten, utmanaren och fredsmäklaren. Du lär dig förstå och respektera deras olika sätt att vara. Du får också idéer om din egen utveckling och hur du kan upptäcka styrkan och potentialen hos både dig själv och andra.

Elisabeth Wiktorén är en erfaren IT-projektledare och utbildare i kommunikation. Hon har studerat och arbetat med Enneagrammet i mer än fem år och driver Enneagramskolan i Göteborg. Hennes erfarenheter från detta arbete bidrar till många exempel i denna bok.

Om Jonaz Juura 290 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)