Timm, A. & Tornell, T. (2015). Självinsikt: nyckeln till att utveckla dig själv och andra

Boken finns på Adlibris och Bokus
Boken finns på Adlibris och Bokus

Hur tänker, känner och agerar vi och varför? Vi är många som letar efter nyckeln till att bättre förstå vår omgivning – och samtidigt kan det bästa svaret många gånger finnas hos oss själva. Den här boken baseras på Enneagrammet, en inspirerande modell för ökad självinsikt. Boken riktar sig speciellt till den som vill utvecklas och stärkas; som ledare, medarbetare, kollega och privatperson.

Modellen hjälper dig se dina egna mönster, som är inövade sedan barnsben. Ditt sätt att tänka, känna och agera — din grundstrategi — för att ta dig genom livet. Enneagrammet tydliggör styrkor, beskriver drivkrafter och förklarar begränsande utmaningar. Det visar också vad du kan göra för att utvecklas.


Författarna Ann Timm och Tina Tornell har erfarenhet av att utbilda och coacha individer och team till ökad självinsikt och förståelse för människors olikheter. Det är deras stora kunskap i Enneagrammet och deras empiriska erfarenhet som ligger till grund för boken.

En längre föreläsning med författarna, inför en klass ekonomistudenter, kan du se nedan.

Om Jonaz Juura 290 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)