A.H. Almass (1998). Facets of Unity: The Enneagram of Holy Ideas

Boken finns på Adlibris och Bokus
Boken finns på Adlibris och Bokus

Facets of Unity presents the Enneagram of Holy Ideas as a crystal clear window on the true reality experienced in enlightened consciousness. Here we are not directed toward the psychological types but the higher spiritual realities they reflect. We discover how the disconnection from each Holy Idea leads to the development of its corresponding fixation, thus recognizing each types deeper psychological core. Understanding this core brings each Holy Idea within reach, so its spiritual perspective can serve as a key for unlocking the fixation and freeing us from its limitations.


“Lucid, precise and infinitely helpful to seekers everywhere. I heartily recommend Facets of Unity to Enneagram enthusiasts, to my own students of inner knowing, and to followers of every spiritual tradition.”

—Helen Palmer, author of  The Pocket Enneagram and The Enneagram in Love & Work


“Serious students of the Enneagram will find much of value in this book. . . . The Holy Ideas can be highly challenging material, but Almaas presents them with clarity, thoroughness, and grace such that we can all gain a taste of the deeper truths of this remarkable system.”


—Don Richard Riso & Russ Hudson, authors of Personality Types, The Wisdom of the Enneagram, Understanding the Enneagram.

Om Jonaz Juura 289 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

1 Comment

  1. Jag har inte kommit så långt i den här boken ännu men förstår redan att det här kan vara en mycket viktig bok för den som söker en praktisk guide för en mer utvecklad spiritualitet bortom personlighetstypernas olika ego-fixeringar, d.v.s. en större medveten närvaro och frihet.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)