Videoklipp om typ 3, den presterande typen

Här följer några klipp från vår YouTube-kanal som beskriver Enneagramtyp 3, den presterande typen. Klippen är utvalda  i syfte att ge en så utförlig och nyanserad essentiell bild som möjligt av den aktuella typen, samt är sorterade i en sådan ordning att de gå från översiktligt/ytligt till mer djuplodande.

Inleder med en övergripande beskrivning gör Ann Timm och Tina Tornell från svenska EnneagramCenterRuss Hudson, en av de mest tongivande personerna inom Enneagramvärlden idag och verksam inom Enneagram Institute, fortsätter därefter i ett kort klipp om det mest kärnfulla med typ 3. Sedan följer en något längre och träffsäker beskrivning på temat vad som gör en typ 3 lycklig, presenterat av hobbyisten Joshua French (se The Enneagram Playground).

Avslutningsvis följer klipp från panelintervjuer, vilket är en vanlig narrativ metod inom Enneagramvärlden. Det första av dessa klipp kommer från Enneagram.com, där bl.a. en annan centralperson inom Enneagramvärlden är verksam — Helen Palmer. Därefter följer ett längre inslag från Conscious TV, med programledaren Iain McNay som moderator.

Ha en trevlig titt! 🙂

 

Om Jonaz Juura 290 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)