Palmer, H. (1995). The Pocket Enneagram

Boken finns på Adlibris och Bokus
Boken finns på Adlibris och Bokus

New from Helen Palmer, a “leading teacher and practitioner of the Enneagram” (San Francisco Chronicle), the first Enneagram book to give practical advice, in fascinating detail, on how to have the best possible relationships in love and business.

The Enneagram — a centuries-old psychological system — is catching fire across the country, being applied to everything from career management to relationships to conflict resolution. Now nationally acclaimed Enneagram expert and bestselling author Helen Palmer condenses the ideas from her popular books into a compact guide that will appeal to newcomers as well as to longtime Enneagram enthusiasts, with its succinct presentation of the nine types, how to optimize them, and how the different types relate to one another.

Om Jonaz Juura 290 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

1 Comment

  1. Det här är en tämligen kortfattad bok, men tillräckligt utförlig för att vara en givande introduktion. Dessutom liten i sitt fysiska format, så lätt att ha med sig. 🙂

    Som introduktionsbok ger jag den därför betyget 4 på en skala 1-5. 🙂

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)