Palmer, H. (1995). The Enneagram in Love & Work: Understanding Your Intimate & Business Relationships

Boken finns på Adlibris och Bokus
Boken finns på Adlibris och Bokus

New from Helen Palmer, a “leading teacher and practitioner of the Enneagram” (San Francisco Chronicle), the first Enneagram book to give practical advice, in fascinating detail, on how to have the best possible relationships in love and business.

Outlines nine personality types, describing each type’s strengths, weaknesses, and potentials, and discusses each type in relation to the others to explore positive and negative patterns of interaction.

Om Jonaz Juura 289 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

1 Comment

  1. Jag har nu läst större delen av den här boken. Den är förstås mycket läsvärd och inbjuder till en närmare granskning av varje enneagramtyp. Dock märks det att det är en försiktigt akademiker som har skrivit boken (jag antar i varje fall att så är fallet), då författaren har en tendens att upprepa samma budskap flera gånger i olika delar av boken, då hon övergår från en del av dispositionen till en annan, ett sammanhang till ett annat. Detta störde min läsning, som var av typen pärm-till-pärm, men kanske inte stör andra, och kanske inte mig själv heller om jag i ett senare skede läser den mer som ett referensverk.

    Kan tillägga att Helen Palmer är en av de mest tongivande och erfarna Enneagramtillämparna. Därför kan jag rekommendera hennes böcker till var och en som vill tränga djupare ned i typologisystemet.

    Som pärm-till-pärmläsning ger jag den här boken betyget 3+ på en betygsskala 1-5.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)