Ett nytt tillskott: HSP Sweden.eu:s kontaktsajt!

Vill du vara med och prova ut vår nya kontaktsajt för högkänsliga personer?

Ett önskemål som då och då har framförts i olika sammanhang är en dedikerad webbplats för högkänsliga personer att lättare hitta fram till varann som vänner och/eller kärlekspartners. Därför har vi startat en ny kontaktsajt för utprovning under våren och sommaren 2018. Faller prövotiden väl ut så kommer webbplatsen att bli permanent till hösten.

Vill du vara med att prova ut kontaktsajten är du varmt välkommen att ansluta dig till oss andra på LOVE@HSP Sweden.eu! 😀 Vänligen notera dock att implementeringen av systemet fortfarande pågår, så precis alla bitar har ännu inte kommmit på plats även om det mest centrala har gjort så. Vi ber därför om ett visst tålamod i din roll som utprovare.

About Jonaz Juura 264 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera gärna artikeln/inlägget nedan!