HSP Sweden-podden, avsnitt 3: Intervju med Eva Silwerback, kontaktperson för SFH i Västerås

Välkommen till tredje avsnittet av HSP Sweden-podden och temat Att vara högkänslig. 😀

I det tredje avsnittet av vår intervjuserie Att vara högkänslig möter vi Eva Silwerback, som sedan i våras är kontaktperson i Västerås för Sveriges förening för högkänsliga (SFH). Intervjun kretsar främst om Evas ”HSP-resa” (inkl. vilka HSP-relaterade böcker hon läst), värdet av att träffa andra högkänsliga samt ev. svårigheter/utmaningar med att göra just det, samt att planering faktiskt kan vara något destruktivt.

Samtliga avsnitt i podd-serien Att vara högkänslig.

Om skribenten Mikael Gustafsson 266 artiklar
Mikael Gustafsson är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först att kommentera!

Kommentera gärna artikeln/inlägget nedan!