HSP-podden med Leveby & Klar, avsnitt 2: ”Det är ingen diagnos, det är ingen sjukdom”

Välkommen till andra avsnittet av HSP-podden med Ida Leveby och Matilda Klar! 😀

Ida och Matilda pratar i detta avsnitt om hur fiskar kan vara högkänsliga, avfärdar stjärntecken och höjer högkänslighet i stället. Och så pratar de med Tina Jönsson, styrelseledamot i Sveriges förening för högkänsliga (SFH). Hon berättar om hur olika vi högkänsliga är och att HSP kan misstas för ADHD. SFH-medlemmen Henrik berättar om hur han har slutat anpassa sig.

På webbplatsen Leveby & Klar finns mer att läsa och höra av Ida och Matilda.

Om skribenten Mikael Gustafsson 266 artiklar
Mikael Gustafsson är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först att kommentera!

Kommentera gärna artikeln/inlägget nedan!