HSP-podden med Leveby & Klar, avsnitt 1: ”Överallt hörde jag berättelser om mig själv”

Välkommen till första avsnittet av HSP-podden med Ida Leveby och Matilda Klar! 😀

Ida och Matilda förklarar varför de gör podden om högkänslighet — genom att Ida berättar om sin HSP-resa. Ida berättar om hur hon har trott att det är något fel på henne — och om både lättnaden och sorgen som kom när hon fick reda på att hon var högkänslig.

På webbplatsen Leveby & Klar finns mer att läsa och höra av Ida och Matilda.

Om skribenten Mikael Gustafsson 266 artiklar
Mikael Gustafsson är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först att kommentera!

Kommentera gärna artikeln/inlägget nedan!