HSP-podden med Carola Ahlsson, avsnitt 7: Anita Kullander

I det sjunde avsnittet möter vi Anita Kullander, som har arbetat i 25 år som skolpsykolog. När hon flyttade till Rättvik och råkade på flera barn som vägrade gå till skolan och var utan kompisar förstod hon att de var särskilt begåvade. Hon skapade sammankomster för de här barnen och ur det föddes Filurum, nätverket för föräldrar till särskilt begåvade barn. Det tycks finnas ett visst samband mellan högkänslighet och särskild begåvning, menar Anita.

Om skribenten Mikael Gustafsson 266 artiklar
Mikael Gustafsson är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först att kommentera!

Kommentera gärna artikeln/inlägget nedan!