HSP-podden med Carola Ahlsson, avsnitt 6: Mikael Gustafsson (admin för HSP Sweden.eu | HSP Sverige.se)

Mikael Gustafsson, admin och huvudredaktör för HSP Sweden.eu | HSP Sverige.se, medverkar i Carola Ahlsson HSP-podd.

Samtalet kretsar bland annat kring hur och när Mikael kom i kontakt med HSP-begreppet år 2012, vilken betydelse det har haft för honom och vad det har fört med sig i termer av intressen som går bortom insikterna om högkänsligheten men samtidigt också inkluderar dem: exempelvis personlighetstypologier, hälsa och ohälsa samt andlighet. Men det handlar också t.ex. om att ”komma ut” som högkänslig, och om olikheter mellan vissa högkänsliga kvinnor och män när det gäller inställningen till begreppet högkänslighet.

Om skribenten Mikael Gustafsson 267 artiklar
Mikael Gustafsson är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först att kommentera!

Kommentera gärna artikeln/inlägget nedan!