Välkommen till HSP Sweden.eu!

Vi hälsar dig varmt välkommen till HSP Sweden.eu — webbplatsen om, för och av högkänsliga personer! Den naturliga och tematiskt ämnesöverskridande knutpunkten för dig som söker kunskap om det högkänsliga personlighetsdraget och/eller önskar ett socialt och kreativt utbyte med högkänsliga personer. 

Ett transnationellt namn

Eftersom webbplatsen har ett gränsöverskridande signum har vi valt ett internationellt gångbart namn och webbdomän — HSP Sweden.eu och www.hspsweden.eu. Inom kort kommer därutöver en sammanslagning att ske med HSP Sverige (www.hspsverige.se), vilket innebär att webbplatsen kommer att bli tillgänglig på båda webbadresserna. Det samlade namnet på webbplatsen är dock redan nu HSP Sweden.eu… eller HSP Sverige.se om du hellre föredrar det så. Allt för att underlätta för dig. 🙂

Självklart hälsar vi av ovanstående skäl även dig som bor och verkar i andra delar av världen varmt välkommen, och vi ska göra vad vi kan för att innehållet på webbplatsen ska vara tillgängligt och förståeligt även för dig som inte är svenskspråkig.

Ett ämnesöverskridande innehåll

Vi tar ett samlat och gränsöverskridande grepp över det mesta och bästa om och kring det högkänsliga personlighetsdraget. Därför finner du också intressanta artiklar i ämnen som vi av lång erfarenhet vet att många högkänsliga fascineras av och vill fördjupa sig i. Några väsentliga teman är

  • att vara högkänslig
  • andlighet
  • arbete och utbildning
  • forskning
  • hälsa och ohälsa
  • kärlek och vänskap
  • personlighetsteori
  • samhälle och politik.

Dessa huvudteman finner du under TEMA i huvudmenyn.

Än en gång varmt välkommen!

About Jonaz Juura 256 Articles

Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera gärna artikeln/inlägget nedan!